Rabu, 5 Oktober 2011

Award : The Versatile Blogger

Assalamualaikum.....


Waahh...kita terima award nie daripada sahabat baik kita, Pn Rahmah. terima kasih sangat2 kerana ingat kat kita. Versatile ke kita nie? Hehhehe..versatile sangat tu tak la kot..rojakk tu yer kot...hahahaha.

Anyway, kita akan gantungkan award nie kat rumah kita. Cantik...

Ada syarat la kan.. Kena cerita 7 perkara ttg diri kita. Err...rasanya dh cerita semua pasal diri kita dalam blog nie. Ulang tayang jerlah ekkk...

1. Berumur 35 tahun.
2. Berkahwin dengan seorang lelaki mix Malay+Chinese yang berumur 36 tahun.
3. Mempunyai seorang anak lelaki yang berusia 9 tahun.
4. Kami adalah keluarga hujung minggu. atas tuntutan kerjaya dan pendidikan, kita di KL, suami di Kuantan, anak di Port Dickson (bersama mak ayah kita) dan rumah tetap di Alor Gajah, Melaka.
5. Oleh kerana masa kualiti bersama keluarga adalah terhad, maka suami sering melarang kita memasak, sebaliknya dia akan bawa kami sekeluarga makan di luar. Alasannya, tak nak kita penat dan buang masa di dapur dan pasar.. Haa..ikutkan ajerlah.
6. Oleh kerana kami nie selalu makan diluar, maka kita sukalah nak sharekan pengalaman2 itu dalam blog nie.
7. Kita suka makan masak lemak cili api.

Ok..abishhh...

So, kena tag blogger plak ekkk.. Perghh...banyak tuuu... Ok..ok..kita tag.

Maka dengan ikhlasnya, kita nak hadiahkan award nie pada blogger2 berikut...

1. Dd
2. Akak Nora Berkisah
3. Atok Apo-apo Yo lah
4. Azham Vosovic
5. Msredcheesecake
6. Lulu Caldina
7. Belog MTT
8. Cahaya Kewanitaan
9. Cho Zila
10. Laman Ayah Su
11. Lady Ayu
12. afifahpah
13. Marina
14. nikaviolet
15. Gen2Merah

Ok... siap.... Boleh ker cam nie...?

Hmmm.. ada keje sikit la... Mungkin lewat sikit hari nie baru kita masukkan entry lagi. tal sabar nak kongsi pasal makanan lagi...

2 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

syabasss!!!

Aziela berkata...

Rahmah : Jenuh nak mengumpul nama..hehehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink