Isnin, 31 Oktober 2011

TAHNIAH N9!

Assalamualaikum.....

Selepas habis cerita yang boleh muntah darah tentang trip 2 hari ke KB...maka kita kembali ke alam blogger isu semasa semula.

Er..Tahniah N9. Yesssss.....!! Ramai yang memperlekehkan N(. Yer...kita sedarr.. ) Kita pun x mengharap sangat sebab Terengganu mempunyai pasukan yang sangat stabil dan konsisten. Itu kekuatan yang jelas dan nyata. Namunnnnn... Janganlah perlekehkan pihak lain kan. Kita semua tak tau bila kita akan naik dan jatuh. Adat pertandingan. Tengok can N9 nie..tup2 kepahlawanan terserlah di babak akhir. Alaa...macam hero Real Steel la kan. Dah last kita pun tunjuk kehebatan sebenar.

Terpulanglah apa pendapat semua..yang penting :

DEN BANGGO JADIK ANAK NOSIMBLAN...

(hehehhehe...)

1 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

saya dengan sukacita telah mengeTAG anda, sila ke blog saya.

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/saya-kena-tag.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink