Khamis, 6 Oktober 2011

Lunch di Office : Tortilla

Assalamualaikum.....

Office kita nie sebenarnya adalah satu bangunan besar yang menempatkan banyakkk office lots. Salah satu lotnya ialah kami. Dan di bangunan sebelah kami pula adalah recreation senter yang menempatkan gymnasium, surau, sauna room daaaannnn..kafeteria. Nadi perut2 manusia yang bekerja di sini. Di kafe nie, ada macam2 stall yang jual macam2. Nantilah...kalau muka kita tak malu nak snap2 dalam lautan manusia tu, kita share kat sini yer.

Anyway, antara stall yang ada ialah sandwich. Ada berbagai2 jenis sandwich kat situ. Dan antaranya, kita rasa mcm tak nak makan nasi, so kita beli yang ini. Tortilla bread dengan inti crabstick salad. Meh layan pictures...



Memang dia macam satu set. Ada keropok jagung tu dengan pisang sebiji. Tortillanya memang bessarrrr. Sangat mengenyangkan. Yang kita suka tu, salad dia letak kat dalam tu sebagai inti...memang tak kedekut langsung. Can be considered as healthy food. Cuma yg kurang best..of course la sebab x pedas. Sometimes kena kasi perut rehat juga kan...

Harga : RM8.90

Amacam..? Berbaloi ke tak...?

4 thoughts..:

solomolo berkata...

sedap tu !!!~

Aziela berkata...

solomolo : uiii..memang sedap..hehehhe

Suhami Ahmad berkata...

nampak macam sodap! berbaloi-baloi......

Aziela berkata...

Suhami : Memang sodap....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink