Rabu, 12 Oktober 2011

Ya Allah! Terperanjatnyaa....

Assalamualaikum.....

Sangat-sangat terkejut sebab Ben Ashaari promote blog kita yang x seberapa nie. Macam nak gugur jantung rasanya.


Ini memang betul2 hari yang bersejarah sebab di promote oleh Ben. Padahal tak ada apa sangatlah pun... Sekadar berkongsi apa yang kita tahu ..entahkan betul, entahkan tidak.

Nak baca lebih lanjut, boleh rujuk SINI.

Yang pasti, selamat berkenalan kepada kawan-kawan baru dan terima kasih yang tidak terhinggan kepada En Ben Ashaari kerana memberi laluan kepada blog kita nie.

11 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

wahhh!! akhirnya kawanku telah berjaya...TAHNIAH awak!! Kesabaran yang berbaloi...insyallah tingkatkan lagi usaha ok...jangan lemah semangat... CAYALAH!! :))

asy faro berkata...

tahniah!!

salam kenal dari saye, Asy Faro.
nak ajak kamu usha blog saye dan minta kritikan/pendapat kamu dengan penulisan saye.
be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting).

=D

erleena berkata...

thniah ye :)) support from back ! :)

kak ina kl berkata...

wah bukan senang blogger fofolur nak bagi promosi kat blog blogger yang lain ..tahniah yer

Yumida berkata...

congrats kak....ske tgk kaler template blog ni..jarang jumpe...cokelat

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

waaa taniahlah, teruskan usaha.......ye.upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

mas saari berkata...

salam perkenalan..
tahniah terpilih sebagai blogger pilihan Ben Ashaari!

Aziela berkata...

Rahmah : Saya percaya, ini semua berkat doa awak juga. Sayang awak.

Aziela berkata...

kak ina kl : Saya terharu sangat2 kak ina. Kak Ina pun popular...terima kasih jenguk ke sini yer..

Aziela berkata...

asy faro, erleena, Yumida, C'Ayob, mas saari : Tarima kasih kerana sudi singgah disini. Semoga berkekalan perkenalan kita semua dan semoga u all gembira melawat blog ini.

Cho Zila berkata...

ala bestnyer kan.... moga terus berblog dengan jayanya...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink