Khamis, 20 Oktober 2011

HASRULHASSAN.COM - Inilah Blog Saya

Assalamualaikum.....

Apa khabar semua hari ini? Kita dah rasa sedikit sihat hari ni. Syukur Alhamdulillah. Malam tadi tidur awal dan rehat secukupnya. Tak makan pun ubat selsema yang doktor bagi sebab takut ting tong lagi.

Oh yer...semangat sket hari nie nak join segmen En Hasrul Hassan dari blog Bangku Kosong. Sila klik SINI untuk turut serta.

Permulaan story kita buat blog ialah bila terjumpa kawan lama kita semula, Dd. Terlalu banyak nak tau tentang dia dan nak cerita pun mungkin ambil masa. Dia perkenalkan pada kita blog dia dan kita baca segala kisah dia sejak kali terakhir kami berjumpa. Walaupun x detail, tapi rough idea tu ada. Kejadian ini memberikan kita kesedaran bahawa blog ini amat berfaedah untuk merekodkan journal kehidupan kita. Dan kita baru tahu bahawa setiap orang boleh menulis apa sahaja melalui blog. Cerminan kepada diri mereka sendiri.

Sejak dari itu, kita mula explore tentang blog sedikit demi sedikit dan mula mengorak jari menaip sehinggalah sekarang.

Dorongan basically adalah daripada komuniti blogger sendiri. Sertai segmen, bermakna kita semua bersedia untuk bergaul dengan masyarakat blogger. Terima kasih semua...

12 thoughts..:

Mrs.A(Atiqah Wadihah) berkata...

hye saya dari segmen sama.jemput singgah dan follow blog saya ye.saya follow sini :)

Rahmah Ram Ram berkata...

hehehe...gatal terjah sini ..dari segemen sama.. :0

Eza Boom Boom :) berkata...

rekod journal kehidupan memang itu fungsi utama untuk memiliki blog.. setuju dengan awak dengan menyertai segmen kita bersedia untuk bergaul dengan masyarakat blogger :)

Happy blogging,yer..^^

Btw, Eza singgah sini dari segmen yang sama.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

HafizRahim berkata...

Singgah dari entry yang sama

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Segmen HasrulHassan.Com - Inilah blog saya"

salwaismail berkata...

Hi! Saya singgah dari segmen Hasrul Hassan jugak :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

http://salwaismail.blogspot.com

Kancil 8349 berkata...

betul tu....cerita pengalaman kita...kalau nak cerita kat orang lain belum tentu nak dengar...letak cerita kat blog...tentu ada yang berminat...

kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-bk-inilah-blog-saya.html

eyryn berkata...

ryn singgah dari segmen same :)
hehe.. teruskan b'blogging dear !
meh laa tengok blog ryn jugakk..

nurul nabila bt medan berkata...

singgah jap! dri segmen sama ^^

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

Ms Ef Abas berkata...

Jalan-jalan ambik angin lepas keje dr segment HH.

jom singgah blog saya (list 1, no 13).

cantik sgt rainbow itu!

^^eKaTiKaH^^ berkata...

huhu, singgah sini dari segmen yang sama..kita satu group..salam perkenalan :)

c genk bah ne berkata...

Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^
dah follow awak ^^

dah join segmen genk??Kalau belum marilah join

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK[tinggal dua hari lagi!!hehe]

New Entri:
GENK DI BELGIUM

Amalina berkata...

Salam, Lina datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink